Έλενα Βάκα: Είστε η dream team της εκλογικής αναμέτρησης του Οκτωβρίου

Ενημερωτική συνάντηση των υποψηφίων συμβούλων με την Έλενα Βάκα

25 Αυγούστου 2023

του/της Newsroom

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 24 Αυγούστου 2023 στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Εύβοιας στη Χαλκίδα, η πρώτη ενημερωτική συνάντηση των υποψήφιων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων Δήμου Χαλκιδέων με το συνδυασμό «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» – Έλενα Βάκα.

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» Έλενα Βάκα, καλωσόρισε παλιά και νέα στελέχη του συνδυασμού και παρουσίασε τον «οδικό χάρτη» μέχρι την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια κάλεσε τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού να τηρούν χαμηλούς τόνους και να κρατάνε συνεχή επαφή με τους πολίτες.

«Το 2019 τα καταφέραμε. Γνωρίζουμε τον τρόπο, έστω και αν είναι μια τελείως διαφορετική εκλογική αναμέτρηση.

Θα τα καταφέρουμε και τώρα. Το πιστεύουμε και δουλεύουμε σκληρά και ομαδικά.

Χτίζουμε μια αδιάρρηκτη σχέση. Μια σχέση που θα ωφελήσει, όχι μόνο τον συνδυασμό, όχι μόνο τον κάθε ένα και την κάθε μια ξεχωριστά, αλλά κυρίως τον Δήμο Χαλκιδέων. Γιατί εμείς είμαστε οι καλύτεροι, εμείς μπορούμε, εμείς ξέρουμε τον τρόπο» είπε η Έλενα Βάκα επισημαίνοντας τη σημασία της ομαδικής δουλειάς για να επιτευχθεί ο στόχος.

«Αλλάζουμε το 2019 και αυτή η αλλαγή είναι διαρκής. Συνεχίζουμε να αλλάζουμε. Συνεχίζουμε γιατί το καλύτερο δεν σταματά ποτέ και θα είναι πάντα ο επόμενος στόχος μας.

Είστε η dream team της εκλογικής αναμέτρησης του Οκτωβρίου. Μπείτε στο γήπεδο, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και κερδίστε το παιχνίδι» τόνισε η επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» Έλενα Βάκα κλείνοντας την ομιλία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ