,

Ο Κωνσταντίνος Τσόκας υποψήφιος με το συνδυασμό «Δωρίδα για όλους»

Στη Δημοτική Ενότητα Τολοφώνας

29 Αυγούστου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Κωνσταντίνος Τσόκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Γιώργου Καπεντζώνη «Δωρίδα για όλους» στη Δημοτική Ενότητα Τολοφώνας.

 Το βιογραφικό

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Τσόκας του Αθανασίου και της Ελένης το γένος Κατσικαπή και κατάγομαι από την Τολοφώνα. Γεννήθηκα στις 10.06.1985, στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσα. Τα τελευταία 12 χρόνια είμαι μόνιμος κάτοικος Ερατεινής, τόπος καταγωγής της συζύγου μου Ιωάννας Μπαλή. Έχουμε μαζί τρία παιδιά, την Ελένη και τη Γεωργία, μαθήτριες Δημοτικού και τον Θάνο που είναι σε προσχολική ηλικία.

Είμαι απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας, ως Τεχνολόγος Γεωπόνος.

Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζομαι σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, ως υπεύθυνος προμηθειών. Παράλληλα απασχολούμαι και στον αγροτικό τομέα.

Από το 2011, που βρίσκομαι μόνιμα στην Ερατεινή, βοήθησα στη δημιουργία του Α.Σ. ΔΩΡΙΔΑ, που δραστηριοποιείται στο μπάσκετ (ως προπονητής), στο βόλεϊ Β’ Εθνική κατηγορία και στην τοξοβολία, δίνοντας έτσι περισσότερες επιλογές άθλησης και απασχόλησης στους νέους του τόπου μας.

Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, 4 χρόνια στο Νηπιαγωγείο Ερατεινής και 4 χρονιά στο Δημοτικό σχολείο Ερατεινής.

Συνδημότες και Συνδημότισσες, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου θα συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, της Δημοτικής Ενότητας Τολοφώνας, με το Συνδυασμό «Δωρίδα για όλους», του σημερινού Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου κ. Γεωργίου Ν. Καπεντζώνη.

Με ήθος, σοβαρότητα, γνώση και με νέες ιδέες, πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω ουσιαστικά στο κοινό μέλημα της παράταξής μας, για μια ποιοτική καθημερινότητα του πολίτη και στο όραμα για έναν σύγχρονο Δήμο που θα αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Νοεμβρίου 2023