,

“Παπατζίδικες” επιλογές στο ΠΑΣΟΚ δεν περνάνε πια

Για ποιες χτυπάει η καμπάνα;

5 Αυγούστου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας με δηλώσεις και κινήσεις της, η πρώην υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό, Αλεξάνδρα Βεντούρη.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, φαίνεται ότι, οι διαβεβαιώσεις ορισμένων προς τον λαό της Φθιώτιδας έχουν ημερομηνία λήξης και τελούν υπό την αίρεση του προσωπικού τους πολιτικού συμφέροντος.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι άτομα που μέχρι πρότινος συμμετείχαν σε όργανα και ψηφοδέλτια εθνικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ –Κινήματος Αλλαγής στη Φθιώτιδα, ανακάλυψαν ξαφνικά το «μεγαλείο» του σημερινού Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κι εκ νέου υποψηφίου με επίσημο χρίσμα της ΝΔ, κου Σπανού και στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό του.

Κορυφαίο παράδειγμα, η υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, κα Βεντούρη.

 Τον Μάιο, στις δημόσιες παρεμβάσεις της, η κα Βεντούρη ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ για την υποστελέχωση του Νοσοκομείου Λαμίας, τις αδικίες που υφίστανται οι νέοι στην αγορά εργασίας, το αυξημένο κόστος παραγωγής, τις ακριβές τιμές στην ενέργεια κ.α. Τον Αύγουστο, είναι υποψήφια με την περιφερειακή παράταξη της ΝΔ. Είτε όλα αυτά τα προβλήματα επιλύθηκαν είτε η ίδια περιπαίζει τους πολίτες της Φθιώτιδας…

Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα συναντήσει φυσικά και εκλεγμένο μέλος της Ν.Ε Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ –Κινήματος Αλλαγής,το οποίο ζητούσε ψήφο εκλογής στις εσωκομματικές διαδικασίες.

Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ομως έχει μνήμη και κρίση. Θα τιμωρήσει στην κάλπη καιροσκοπικές επιλογές που στοχεύουν στην πολιτική του εξαπάτηση. Θα θέσει οριστικά στο πολιτικό περιθώριο, όπου ανήκουν, αυτούς που επιλέγουν την τακτική του «δίπορτου» αναλόγως των προσωπικών τους επιδιώξεων. 

“Παπατζίδικες” επιλογές στο ΠΑΣΟΚ δεν περνάνε πια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαΐου 2024