Υλικά
Μερίδες: 4
Σερβίρισμα
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τα ριγκατόνι με σπεντζοφάι, ξεκινάμε βράζοντας τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζουμε.
- Παράλληλα, σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λουκάνικα με τη πιπεριά κέρατο, τη πιπεριά Φλωρίνης και το σκόρδο, σε δυνατή φωτιά για περίπου 4-5 λεπτά.
- Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την έτοιμη σάλτσα ντομάτας, ανακατεύουμε και βράζουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, λίγο μπούκοβο, αν θέλουμε, και σερβίρουμε.
- Στολίζουμε με λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού.