,

Χαλκίδα: Δώσανε τα χέρια Γιώργος Σπύρου και Παναγιώτης Τζαφέρος

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν μοναδικό σκοπό...

7 Αυγούστου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Μετά την θητεία του ως Διοικητής στα Νοσοκομεία Χαλκίδας, Κύμης, Καρύστου, ο Παναγιώτης Τζαφέρος πήρε την μεγάλη απόφαση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων και να συνεργαστεί με τον επίσης υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου.

Όπως δήλωσε ο κ. Σπύρου: “Υποδέχομαι με μεγάλη χαρά τον καλό και έντιμο φίλο Παναγιώτη Τζαφέρο για να συνεργαστούμε ΑΜΕΣΑ και μαζί για ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ στο Δήμο Χαλκιδέων.

Για ένα Δήμο ανθρώπινο, ανοικτό και φιλικό, με μοναδικούς ιδιοκτήτες τους δημότες χωρίς αποκλεισμούς και προνόμια.

Για έναν Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, που από ουραγός θα εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή και πρότυπο ανάμεσα σε όλους τους δήμους της χώρας μας.

Για μια δημοτική αρχή που θα επενδύσει επιτέλους στην νεωτερικότητα και την καινοτομία, με σεβασμό στην ιστορική και πολιτιστική μας παρακαταθήκη.  Που θα δημιουργήσει κίνητρα και ευκαιρίες για όλους και ιδιαίτερα για τους νέους, ώστε να επιλέγουν να ζουν και να δημιουργούν σε αυτόν εδώ τον χαρισματικό τόπο.

Για μία δημοτική αρχή που δεν θα εκβιάζει, δεν θα απειλεί, δεν θα ντροπιάζει, αλλά θα σέβεται, θα τιμά και θα κάνει περήφανους τόσο τους δημότες όσο και τους αιρετούς που τους εκπροσωπούν.

     Για να μπει επιτέλους τέλος στην παρακμή!

ΜΑΖΙ με τον Παναγιώτη Τζαφέρο και το ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο νίκης που συγκροτούμε εγγυόμαστε ότι:

Τα δημόσια αγαθά που σχετίζονται με τον Δήμο και ιδιαίτερα η ύδρευση και η καθαριότητα θα παραμείνουν σε δημοτικό έλεγχο και δεν θα εκχωρηθούν σε ιδιώτες. Οι σχετικές με αυτά υπηρεσίες θα αναβαθμιστούν.

Ο Δήμος μας θα αναμορφωθεί ριζικά αξιοποιώντας αξιοκρατικά το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού του, με κριτήριο αποκλειστικά τη δικαιοσύνη, τα προσόντα, την εργατικότητα και το σεβασμό στο δημότη.

Η καθημερινότητα του δημότη θα αποτελεί συνεχώς το πρώτιστο μέλημά μας με έμφαση στις αθλητικές, πολιτιστικές, κυκλοφοριακές και κοινωνικές υποδομές και με βλέμμα πάντα στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.

Τέλος και προσωπικά εγγυώμαι ότι θα εξαντλήσω κάθε ικμάδα των δυνάμεών μου και θα διαθέσω κάθε επιστημονική ή άλλη γνώση και εμπειρία ζωής, αξιοποιώντας παράλληλα κάθε ικανό και άξιο συμπολίτη μας, για να απαγκιστρωθεί ο Δήμος Χαλκιδέων από τη δίνη της παρακμής και να εισέλθει επιτέλους σε ενάρετο κύκλο ανάπτυξης και προκοπής, παράγοντας απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα για τους δημότες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Απριλίου 2024