Από που έμαθε ο Μπαλτάκος για ορισμό Έλληνα ρέφερι στο ντέρμπι;

Ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντηθούν από τον πρόεδρο της ΕΠΟ

21 Σεπτεμβρίου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

«Βόμβα» στη Super League βάζει ο Στιβ Μπένετ, με τον Βρετανό αρχιδιαιτητή, όπως αναφέρει σε σημερινή του δήλωση ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, να έχει αποφασίσει τον ορισμό Ελληνα διαιτητή στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ!

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάκης Μπαλτάκος.Αυτό που δεν αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι από πού έμαθε ότι στο επερχόμενο ντέρμπι της Λεωφόρου ορίστηκε Ελληνας διαιτητής, από τη στιγμή που έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν ασχολείται με τη διαιτησία και δεν εμπλέκεται στους ορισμούς.

Το είχε δηλώσει μετά τη συνάντηση που είχε με τους παράγοντες των μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου στα τέλη του περασμένου πρωταθλήματος, αλλά το έχει πει πολλές φορές και σε συνεντεύξεις που δίνει κατά καιρούς σε διάφορα ηλεκτρονικά, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά Μέσα.

Αφού δεν ασχολείται και δεν έχει καμία ανάμιξη στους ορισμούς των διαιτητών πώς έμαθε ότι ο Στιβ Μπένετ θα ορίσει Ελληνα ρέφερι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ;

Σύμφωνα μάλιστα με όσα διαρρέουν από το πάρκο Γουδή, ο διαιτητής που ήθελε ο Στιβ Μπένετ να ορίσει στο ντέρμπι της Λεωφόρου είναι ο… κορυφαίος κατά την ΑΕΚ, Τάσος Σιδηρόπουλος με VARίστα τον Παπαπέτρου, που ήταν πρώτος στο πρόσφατο ΠΑΟΚ-Αρης.

Θα απαντήσει άραγε ο κύριος Μπαλτάκος από πού έμαθε για την απόφαση του Μπένετ να ορίσει Ελληνα διαιτητή στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ; Ασχολείται ή όχι με τη διαιτησία; Γνωρίζει από πριν ή όχι τους ορισμούς; Ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντηθούν από τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Αυτό τουλάχιστον θα γινόταν σε μια σοβαρή χώρα.

πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Δεκεμβρίου 2023
5 Δεκεμβρίου 2023