Εικόνες βιβλικής καταστροφής στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Οι εικόνες που έρχονται από τα χωριά μιλούν από μόνες τους. Ραγισμένες κατοικίες, οδικά δίκτυα κατεστραμμένα, δρόμοι απροσπέλαστοι

7 Σεπτεμβρίου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

Για βιβλική καταστροφή κάνει λόγο ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος, προσθέτοντας ότι οι επιπτώσεις και το νερό της κακοκαιρίας Daniel είναι ακόμη πιο μεγάλες και από τον Ιανό το 2020. «Οι εικόνες που έρχονται από τα χωριά μιλούν από μόνες τους. Ραγισμένες κατοικίες, οδικά δίκτυα κατεστραμμένα, δρόμοι απροσπέλαστοι και επικίνδυνοι με ρήγματα, καταπτώσεις σε πολλά σημεία του ορεινού όγκου. Δεν υπάρχει μέρος που να μην έχει μείνει ανεπηρέαστο από το φαινόμενο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

limni plastira

limni plastira

Επιπλέον, ο κ. Νάνος επισήμανε ότι ο Δήμος περιμένει γεωλόγο επιστήμονα για να εκτιμήσει τις ζημιές που προέκυψαν από τις φυσικές καταστροφές και να προσφέρει οδηγίες για την επικινδυνότητα που επικρατεί στην περιοχή μετά την Θεομηνία.

limni plastira

Να σημειωθεί ότι δρόμοι προς Κερασιά, Φυλακτή, Πεζούλα ήταν από χθες κομμένοι από τα ποτάμια. Ο δρόμος Μητρόπολη/Μορφοβούνι επίσης κλειστός από καταπτώσεις.

limni plastira

limni plastira

πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Νοεμβρίου 2023
28 Νοεμβρίου 2023