, , , , , , ,

Η Βασιλική (Βίκυ) Διαμαντοπούλου υποψήφια με το συνδυασμό «Δωρίδα για όλους»

Eίμαι η Βασιλική (Βίκυ) Διαμαντοπούλου του Κωνσταντίνου και της Ευφροσύνης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ευπάλιο Δωρίδος. Τελείωσα το Γυμνάσιο Ευπαλίου και στη συνέχεια αποφοίτησα από το ΕΠΑ.Λ. Ναυπάκτου με πτυχίο Βοηθού Νοσηλεύτριας. Ειδικότητα απέκτησα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και συγκεκριμένα στην δερματολογική κλινική. Παρακολούθησα σεμινάρια για τις νέες τεχνολογίες κι έχω το επίσημο πιστοποιητικό γνώσεων Η/Υ […]

9 Σεπτεμβρίου 2023

του/της Newsroom

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Eίμαι η Βασιλική (Βίκυ) Διαμαντοπούλου του Κωνσταντίνου και της Ευφροσύνης.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ευπάλιο Δωρίδος.

Τελείωσα το Γυμνάσιο Ευπαλίου και στη συνέχεια αποφοίτησα από το ΕΠΑ.Λ. Ναυπάκτου με πτυχίο Βοηθού Νοσηλεύτριας. Ειδικότητα απέκτησα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και συγκεκριμένα στην δερματολογική κλινική. Παρακολούθησα σεμινάρια για τις νέες τεχνολογίες κι έχω το επίσημο πιστοποιητικό γνώσεων Η/Υ ECDL. Γνωρίζω αγγλικά.

Ήμουν εκλεγμένη στον πολιτιστικό σύλλογο Ευπαλίου, όπου διετέλεσα γραμματέας. Έχω συνεργαστεί εθελοντικά με την ΜΚΟ πολιτισμού και περιβάλλοντος «Πράσινο +Μπλε», με την Θεατρική ομάδα του Γυμνασίου- Λυκείου Ευπαλίου και με την Τ. Κοινότητα του χωριού μου.

Ουσιαστικά έχω ασχοληθεί με τα «κοινά» από την παιδική μου ηλικία, γιατί ο πατέρας μου Κώστας Διαμαντόπουλος ήταν και είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και Δημοτικός Σύμβουλος κι έτσι, τα προβλήματα του τόπου μας καθώς κι η βοήθεια για την λύση τους, ήταν θέματα ημερήσιας διάταξης για την οικογένειά μας!

Είμαι παντρεμένη με τον Σπύρο Λαουρδέκη, Μηχανικό μοτοσυκλετών με καταγωγή από την Αρτοτίνα Δωρίδος.

Μα πάνω από όλα, είμαι μητέρα δύο μικρών αγοριών που μου μαθαίνουν ότι η ζωή κάθε μέρα είναι μία νέα εμπειρία και πρέπει να τη ζεις με πάθος!

Με πάθος και μεράκι, λοιπόν, αποφάσισα, να δεχθώ την τιμητική πρόσκληση του κ. Γιώργου Καπεντζώνη, Δημάρχου και ξανά υποψηφίου ως επικεφαλής για το Δήμο Δωρίδος με τον συνδυασμό «ΔΩΡΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και να συμπορευτώ μαζί του για να δημιουργήσω στο τόπο μου και να προσφέρω στην κοινωνία μας!

Σας ευχαριστώ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Δεκεμβρίου 2023