Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα 112 για Στερεά, Δυτική Ελλάδα και Επτάνησα

«Αποφύγετε τις μετακινήσεις»

26 Σεπτεμβρίου 2023

του/της Newsroom

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
  • Με την επέλαση της κακοκαιρίας Elias να συνεχίζεται και τα έντονα φαινόμενα να εξαπλώνονται σε όλη τη χώρα, μήνυμα 112 εστάλη από την Πολιτική Προστασία στους κατοίκους της Στερεάς, της Δυτικής Ελλάδας και των Επτανήσων ώστε να αποφύγουν, για λόγους ασφαλείας, τις μετακινήσεις το επόμενο 24ωρο.

Το 112 που εστάλη νωρίτερα στην Αττική δεν ισχύει καθώς ήρθε από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που είναι στα όρια με Βοιωτία.

Μήνυμα έλαβαν στα κινητά τους οι κάτοικοι περιοχών της Εύβοιας και της Φθιώτιδας ειδικότερα, της Θεσσαλίας, σε Καρδίτσα και Βόλο, όπως και της Αχαϊας και της Κορινθίας.

Μήνυμα έλαβαν επίσης και σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη.

Σύμφωνα με τα προειδοποιητικά μηνύματα, για το επόμενο 24ωρο προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Στο 112 αναφέρονται τα εξής: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από τις βραδινές ώρες της 26/09/2023 στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Δεκεμβρίου 2023
8 Δεκεμβρίου 2023
8 Δεκεμβρίου 2023