,

Λουκάς Αποστολίδης: «Να αποκατασταθεί η ταυτότητα της Ρούμελης και της Στερεάς»

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή παρουσίαση

4 Σεπτεμβρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Λουκάς Αποστολίδης αφού παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πατρίδα μας η Στερεά», το πρωί της Κυριακής (3/9) στους Δελφούς δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο της δημοκρατικής παράταξης που θεσμοθέτησε το θεσμό της περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Απέναντι στη συντήρηση και την καθυστέρηση η παράταξή μας, «Πατρίδα μας η Στερεά» επισημαίνει και θα αγωνισθεί για νέες μεγάλες θεσμικές αλλαγές  στην Περιφέρεια.

Για να αποκατασταθεί η ιστορική, γεωγραφική, οικονομική και πολιτισμική ταυτότητα της Ρούμελης και της Στερεάς Ελλάδας. Πρωταρχικό μέλημα ο άνθρωπος και η ανάγκες του. Η αγοραστική δύναμη αποτελεί το βασικό παράγοντα της ποιότητας ζωής.

Για αυτές τις προτεραιότητες με συγκεκριμένο πλαίσιο αρχών και αξιών και με το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα δεκαετίας: «Στερεά 2033» θα αγωνισθούμε μαζί με τους υποψήφιους και όλους τους πολίτες της Στερεάς.

Πάμε μπροστά δυναμικά με πρόγραμμα και όραμα να αλλάξουμε σελίδα. Η Στερεά να πάρει τη θέση που της αξίζει και οι πολίτες να ζήσουν σε καλύτερες μέρες. Ευχαριστώ θερμά τους υποψηφίους που μπήκαν με όρεξη και όραμα  να αγωνισθούμε για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας».

 

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή παρουσίαση:

Τα ονόματα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο «Πατρίδα μας η Στερεά» εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Νοεμβρίου 2023