Με σύνθημα “Ένας Δήμος… Ένα Μέλλον”, συνεχίζει η Αθανασία Στιβακτή στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Αθ. Στιβακτή: "Αποδείξαμε ότι ξέρουμε να συνεργαζόμαστε, να δουλεύουμε σκληρά κάτω από όλες τις συνθήκες και να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις με υπευθυνότητα και συνέπεια"

1 Σεπτεμβρίου 2023

του/της Newsroom

Υποβλήθηκε επιτυχώς η δήλωση του συνδυασμού μας “Ένας Δήμος… Ένα Μέλλον!” στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα χωριά μας, με εγνωσμένη εμπειρία και γνώση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με επιτυχημένη πορεία στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, με όραμα, διάθεση προσφοράς και αγάπη για τον γενέθλιο τόπο τους, συστρατεύονται σε μία ομάδα όπου δεν περισσεύει κανείς.

Ευχαριστούμε όλους όσοι πίστεψαν στην ιδέα της προκοπής και της ενότητας και μας βοήθησαν να τις κάνουμε πράξη, εκείνους που παρέμειναν ακλόνητοι στο πλευρό μας και φυσικά όλους τους ανθρώπους που εντάχθηκαν στο νέο ψηφοδέλτιό μας, δίνοντας καινούριες προοπτικές ανάπτυξης, δυναμική και σταθερότητα στην μέχρι τώρα πορεία μας.

Τα χρόνια της θητείας μας, αν και δύσκολα λόγω της διετούς υγειονομικής κρίσης, υπήρξαν παραγωγικά με σαφή δείγματα γραφής. Αποδείξαμε ότι ξέρουμε να συνεργαζόμαστε, να δουλεύουμε σκληρά κάτω από όλες τις συνθήκες και να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις με υπευθυνότητα και συνέπεια. Με τον ίδιο τρόπο, αλλά με περισσότερα όνειρα και μεγαλύτερη πείρα θα συνεχίσουμε τον κοινό και τίμιο αγώνα μας, για το αύριο που αξίζει στον Δήμο μας.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί για “Έναν Δήμο… Ένα Μέλλον!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ