,

Μετρώντας αντίστροφα για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Δείτε τις ειδικές στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

6 Σεπτεμβρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τον πλέον φημισμένο αγώνα αυτοκινήτων και την επετειακή εκδοχή του για τα 70 χρόνια παρουσίας του στη διεθνή αθλητική σκηνή, το “ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023” και ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε αγαπημένες ειδικές διαδρομές.

Ξεκινώντας την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 16:45 με την ειδική της Ελάτειας. Μία κλασική Ακροπολική και ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή, σε νέα χάραξη, που είναι γνωστή για τις πολλές φουρκέτες, οι οποίες προσφέρουν απολαυστικό θέαμα σε μικρούς και μεγάλους.

Συνεχίζουμε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 με μία ακόμη αγαπημένη ειδική, αυτή του Ελευθεροχωρίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρωί στις 11:05 και θα επαναληφθεί το απόγευμα στις 18:05. Μία κλασική διαδρομή, μέσα στη φύση, που εκτός από θέαμα προσφέρει όμορφες εικόνες, αφού περνάει γύρω από την εντυπωσιακή λίμνη Νευρόπολη.

Περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές και τρόπους πρόσβασης θα βρείτε στο: www.acropolisrally.gr/2023/el/theates/xartes

“Σας περιμένουμε όλους να ζήσουμε από κοντά τη μαγεία του WRC. Το “Ράλλυ των Θεών” είναι μία ξεχωριστή εμπειρία. Όσοι την έχετε ζήσει το γνωρίζετε, όσοι δεν καταφέρατε ακόμη, μην χάσετε την ευκαιρία! Οι δοκιμές ξεκίνησαν… Εν αναμονή της σημαίας εκκίνησης!”, δήλωσε η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Δεκεμβρίου 2023