,

Oι Μ. Μασαούτη και Μ. Κουτσοπούλου υποψήφιες με το συνδυασμό «Δωρίδα για όλους»

Σε Τολοφώνα και Βαρδούσια

4 Σεπτεμβρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η Μαρία Μασαούτη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό «Δωρίδα για όλους» στη Δημοτική Ενότητα Τολοφώνας.

 Το βιογραφικό

Ονομάζομαι Μαρία Μασαούτη του Χαράλαμπου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γλυφάδα Δωρίδας. Από το 2003 έως σήμερα  διαμένω μόνιμα στην Ερατεινή.

Είμαι παντρεμένη με τον Αντώνη Τρίψα  και έχουμε τρία (3) παιδιά.

Είμαι εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Νομό Φωκίδας  από το 2003 και έχω πτυχίο θετικών επιστημών (τμήμα Φυσικής) και μεταπτυχιακό δίπλωμα μάστερ στην ειδική εκπαίδευση του Πανεπιστημίου FREDERICK  ΚΥΠΡΟΥ.

Έχω ασχοληθεί με τα κοινά στο παρελθόν στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γλυφάδας Δωρίδος καθώς και με το σύλλογο Γονέων δημοτικού σχολείου Ερατεινής και Γυμνασίου Ερατεινής.

Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου Δωρίδος, κ.Γεωργίου Καπεντζώνη, για να συμμετέχω στο συνδυασμό «Δωρίδα για όλους».

Στόχος μου είναι  να συμβάλλω μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία μου σε  όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης  να προτείνω υποδομές που θα βοηθήσουν τα παιδιά, τους νέους  ώστε να έχουν  καλύτερους χώρους για άθληση, περισσότερες δραστηριότητες βελτίωση όλων των σχολικών μονάδων του δήμου μας.  Καθώς επίσης θα υποστηρίξω κάθε έργο υποδομής  που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Δήμου μας.

Με υπευθυνότητα και  σοβαρότητα ως μόνιμη κάτοικος του Δήμου  Δωρίδος πιστεύω  ότι μπορώ να συμβάλλω για μια καλύτερη ποιότητα ζωής   σε  όλους τους πολίτες του τόπου μας.

Ζητώ την στήριξη των συμπολιτών μου με το συνδυασμό Δωρίδα για ‘Ολους   με τον κ.Δημάρχο Δωρίδος κ.Γεώργιο  Καπεντζώνη.

 

Η Μαρίνα Κουτσοπούλου υποψήφια με το συνδυασμό «Δωρίδα για όλους» στη Δημοτική Ενότητα Βαρδουσίων.

Λίγα λόγια για την Μαρίνα Κουτσοπούλου

Ονομάζομαι Μαρίνα Κουτσοπούλου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και έχω καταγωγή από το Διχώρι της Δημοτικής Ενότητας Βαρδουσίων του Δήμου Δωρίδος.

Σπούδασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά, Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής επιστήμης και Μαγειρική Τέχνη στο ΙΕΚ Γαλαξειδίου.

Για έξι (6) χρόνια ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μου, (Σύλλογος Διχωριτών «Η Αγία Παρασκευή»).

Από το έτος 2016 λειτουργώ επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος και ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Διχώρι.

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας μου, λάτρεψα την περιοχή και επέλεξα να ζω και να απασχολούμαι μόνιμα σε αυτή, γεγονός που μου δίνει δύναμη και ενέργεια ώστε να συμβάλλω στη γενικότερη προσπάθεια βελτίωσης και ανάπτυξης, γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυσκολίες αλλά και τον τεράστιο φυσικό πλούτο.

Με αυτό το σκεπτικό, αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου Δωρίδος, Γιώργου Καπεντζώνη, να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Δωρίδα για Όλους» και να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3 Μαΐου 2024