,

Όσα είπε ο Περιφερειάρχης Στερεάς για την επίθεση στον Δήμαρχο Λαμιέων

Η δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού

19 Σεπτεμβρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Για την χτεσινοβραδινή επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων, τοποθετήθηκε και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός. Όπως είπε ο κ. Σπανός, καταδικάζει κάθε τέτοια βίαιη επίθεση.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σπανού:

“Καταδικάζουμε ρητά και απερίφραστα τη χτεσινοβραδινή βίαιη επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Λαμιέων, Θύμιου Καραΐσκου. Θεωρούμε επιβεβλημένη την άμεση έρευνα για την σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη.

Τόνισα δημόσια προ ημερών ότι «ο τρόπος που κάνουμε εκλογές καθορίζει τον τρόπο που θα διοικηθούμε. Και ο τρόπος που θα διοικηθούμε καθορίζει  και τον τρόπο που θα ζήσουμε».

Αισθάνομαι σήμερα την ανάγκη να προσθέσω ότι αυτή η σκέψη δεν είναι αυτοαναφορική για όσους ασχολούμαστε με τα κοινά, αλλά μας αφορά συνολικά ως κοινωνία. Όλους μαζί, αλλά και καθεμία και καθέναν μας ξεχωριστά.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Ιουλίου 2026