Προβλήθηκε η υπέροχη ταινία «ΔΙΑΚΟΣ ο Ηρωομάρτυς» στην Αρτοτίνα Δωρίδος

Η προβολή έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου Δωρίδος και την συνεργασία των Συλλόγων Αρτοτινών «Ο Αθανάσιος Διάκος»

5 Σεπτεμβρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Μια υπέροχη κινηματογραφική – πολιτιστική βραδιά έζησαν, την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023, οι κάτοικοι της Αρτοτίνας – της γενέτειρας του Ηρωομάρτυρος Αθανασίου Διάκου! – και των επισκεπτών της.

Η προβολή έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου Δωρίδος και την συνεργασία των Συλλόγων Αρτοτινών «Ο Αθανάσιος Διάκος» και Μεσολογγίου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ» στην γεμάτη με κόσμο Πλατεία του χωριού, μπροστά στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, κάτω από το «αετίσιο» βλέμμα του Αθανασίου Διάκου!

Πριν την προβολή ο Αντιδήμαρχος Βαρδουσίων κ. Κωνσταντίνος Παλασκώνης τίμησε εκ μέρους του Δήμου Δωρίδος την ΦΙΛΟΤΙΜΟ films με αναμνηστική πλακέτα του Δήμου.

Παρέστησαν ο ιερέας του χωριού π. Θεοφάνης Μπατσαούρας, ο προαναφερθείς Αντιδήμαρχος κ. Παλασκώνης, ο Πρόεδρος του χωριού κ. Βασίλης Κάππας, ο Πρόεδρος Κοινότητος Διχωρίου κ. Δημήτριος Κουτσόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Αθανάσιος Διάκος» κ. Θεόδωρος Μαρτέκας, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ» κ. Δημήτριος Κατσαρός και πολλοί θεατές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Νοεμβρίου 2023