,

ΣΥΡΙΖΑ: Μαζεύει ό,τι βρίσκει ο Κασσελάκης

Την ώρα που στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί μετά την εκλογή Κασελλάκη η λογική «ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα», ο νέος επικεφαλής της Κουμουνδούρου σκέφτεται να ενεργοποιήσει ξανά τον Νίκο Κοτζιά

27 Σεπτεμβρίου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

Σε μια κίνηση που προκαλεί πάρα πολλά ερωτηματικά ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Στέφανος Κασσελάκη που… θυμήθηκε τον Νίκο Κοτζιά!

Την ώρα που στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί μετά την εκλογή Κασελλάκη η λογική «ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα», ο νέος επικεφαλής της Κουμουνδούρου σκέφτεται να ενεργοποιήσει ξανά τον Νίκο Κοτζιά!

Αυτό ανέφερε το ρεπορτάζ του MEGA, μια κίνηση που δείχνει περισσότερο απελπισία παρά σχέδιο από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος νωρίτερα έλεγε στους δημοσιογράφους ποιο φαγητό του αρέσει ενώ εκείνοι του έκαναν πολιτικές ερωτήσεις!

Για όσους, ελάχιστους, δεν θυμούνται, ο Νίκος Κοτζιάς έχει συνδέσει το όνομά του με μια μελανότερες σελίδες της μεταπολεμικής Ελλάδας, την παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» στα Σκόπια. Μια «συμφωνία» την οποία ποτέ κανένας Έλληνας δεν κατάλαβε σε τι ωφέλησε την Πατρίδα μας…

Η συμφωνία είχε υπογραφεί τον Ιούνιο του 2018, με την υπογραφή της ουσιαστικά να βάζει και τέλος στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ο τότε υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προχώρησε σε μετωπική με τον Νίκο Κοτζιά για την παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία», με τον τελευταίο να παραιτείται.

Πλέον ο ασκός του Αιόλου στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει απλά ανοίξει αλλά έχει… ξεχειλώσει με τις επόμενες ημέρες να φέρνουν εξελίξεις στην ήδη πολυτάραχη καθημερινότητα της Κουμουνδούρου.

πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

30 Απριλίου 2024