, , , ,

Θεσσαλία: Η ΝΔ και οι εθελοντές της στηρίζουν τους πλημμυροπαθείς

«Σήμερα στις 15:00 παραδόθηκε στον Βόλο το πρώτο μεγάλο φορτίο εμφιαλωμένων νερών για τους πληγέντες, με τη συνδρομή των εθελοντών της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ. Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη καθώς και στις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ στις πόλεις της Θεσσαλίας, για τη στήριξη των […]

9 Σεπτεμβρίου 2023

του/της Newsroom

  • «Σήμερα στις 15:00 παραδόθηκε στον Βόλο το πρώτο μεγάλο φορτίο εμφιαλωμένων νερών για τους πληγέντες, με τη συνδρομή των εθελοντών της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ.

    Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη καθώς και στις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ στις πόλεις της Θεσσαλίας, για τη στήριξη των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

    Στεκόμαστε δίπλα στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας και συνδράμουμε σε αυτή την προσπάθεια, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης όπως εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διαρκείας, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα και είδη προσωπικής υγιεινής. Όλα τα είδη συλλέγονται στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας (Πειραιώς 62 Μοσχάτο, Τ.Κ. 18346) και στα γραφεία Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ (Μιχαήλ Καλού 6, Τ.Κ. 54629), καθημερινά από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Σεπτεμβρίου 2023