Skinny παντελόνια: Αυτά τα στυλ είναι τάση τώρα

Μία διαχρονική τάση της μόδας

21 Οκτωβρίου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

Τα στενά παντελόνια ήταν τα πάντα μια τάση που θυμίζει τις αρχές του 21ου αιώνα, αλλά, όπως κάθε τάση του παρελθόντος, έτσι και αυτή επέστρεψε ανανεωμένη. Αυτό συμβαίνει και τώρα, που τα baggy και loose σχέδια και οι σιλουέτες με αέρα δεκαετίας του ’70 είναι πιο πολύ από ποτέ στο προσκήνιο, όμως οι fashion experts τον χειμώνα 2023 δίνουν μια νέα πνοή στα skinny παντελόνια που για πολλά χρόνια αποτελούσαν must-have κομμάτι σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Αυτή τη σεζόν, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στα καταστήματα για να συνειδητοποιήσετε ότι τα skinny παντελόνια έχουν ήδη γίνει το new classic που θα μείνει μαζί μας για πάντα.Ωστόσο, το φθινόπωρο-χειμώνα 2023/2024 δεν επιστρέφουν ως συνήθως, αλλά με νέο αέρα.

Επειδή τα skinny παντελόνια που παρουσιάζουν ενδιαφέρον τώρα φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, πολλές φορές με tailored γραμμή και προσθήκες όπως η push-up εφαρμογή. Για να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο στυλ αρκεί να τα συνδυάσετε με ένα oversized item στο επάνω μέρος του σώματος όπως ένα φαρδύ σακάκι.

Η Vogue συγκέντρωσε τα skinny παντελόνια που αξίζει να προσθέσετε τώρα στην γκαρνταρόμπα σας:

©H&M

©H&M

Παντελόνι,H&M

©Falconeri

©Falconeri

Παντελόνι,Falconeri

©Blumarine

©Blumarine

Παντελόνι,Blumarine

©Victoria Beckham

©Victoria Beckham

Παντελόνι,Victoria Beckham

©Frame

©Frame

Παντελόνι,Frame

πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Απριλίου 2024