Οι designer τσάντες που θα κρατήσεις σε κάθε περίσταση τον χειμώνα

Κάθε ενημερωμένη fashionista γνωρίζει την αξία μίας τσάντας για την αναβάθμιση του outfit

20 Νοεμβρίου 2023

του/της Βασω Δημητράντζου

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των fashionistas που θέλουν να έχουν πάντα ένα καλά ενημερωμένο στιλ, το οποίο όμως δεν στερείται πρακτικότητας και κομψότητας, τότε οι τσάντες είναι σίγουρα το αγαπημένο σου αξεσουάρ. Η συλλογή από τσάντες μάλιστα που αξίζει να έχει κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της περιλαμβάνει διάφορα σχέδια και στιλ, ώστε να επιλέγει την ιδανική ανάλογα με το εκάστοτε dress code.

Όσον αφορά στις τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, εκείνες σε κόκκινο χρώμα είναι σίγουρα στην κορυφή της λίστας και πρόκειται να είναι το pop of color που θα κάνει τις εμφανίσεις σας πιο ενδιαφέρουσες. Οι handbags επίσης σε ιδιαίτερα χρώματα και σχήματα έχουν την τιμητική τους. Πρόκειται να μοιάζουν με κόσμημα στα χέρια σου, βοηθώντας σε να εξελίξεις το στιλ σου. Οι τσάντες με μεταλλικές λεπτομέρειες όπως οι αλυσίδες και οι soft bags που είναι μεγάλες και ευρύχωρες είναι επίσης μία από τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.

Πιο συγκεκριμένα όμως, από τη χειμερινή shopping list σου δεν πρέπει να λείπει η tote bag που αναλαμβάνει τον ρόλο της καλύτερης μας φίλης στην καθημερινότητα. Σε αυτή μπορείς να τοποθετήσεις όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα ή ακόμα και το laptop σου. Οι bucket bags είναι επίσης ένα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει το προσωπικό στιλ σου, ενώ οι clutch τσάντες είναι must have για τις

tsantes

πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Απριλίου 2024