Υλικά
8 Γεμιστά Μπανάνα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
2 ώριμες μπανάνες, κομμένες σε φέτες
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
200 γρ. μασκαρπόνε
1 κ.γ. υγρή βανίλια ή ελάχιστη βανιλλίνη
Για την καραμέλα
100 γρ. σιρόπι σφένδαμου
1 κ.σ. βούτυρο, παγωμένο
Για το σερβίρισμα
4 Γεμιστά Μπανάνα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
6 MiniΓεμιστά Σοκολάτας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Εκτέλεση Συνταγής
1 Σε ένα μικρό τηγάνι βάζουμε το σιρόπι σφένδαμου και βράζουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς για 2’.
2 Αποσύρουμε, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
3 Σε ένα μπολ χτυπάμε το μασκαρπόνε για να αφρατέψει, προσθέτουμε το γιαούρτι, τη βανίλια και ανακατεύουμε.
4 Σε 4 ποτήρια σπάμε σε κομμάτια τα μπισκότα και κάνουμε στρώσεις από κρέμα, μπανάνες και καραμέλα.
5 Διακοσμούμε με τα MiniΓεμιστά Σοκολάτας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και σερβίρουμε.