Αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας

Κατασκευάστηκε και νέο δίκτυο καλωδίωσης που συνδέει τα νέα φωτιστικά σώματα με το κεντρικό δίκτυο ηλεκτροφωτισμού

8 Δεκεμβρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Μετά από χρονοβόρες διαδικασίες μελετών και αδειοδοτήσεων, ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων κατά μήκος της παραλιακής οδού της Κοινότητας Αγίας Μαρίνας.

Παράλληλα με την αντικατάσταση των φωτιστικών στύλων με σύγχρονους, κατασκευάστηκε και νέο δίκτυο καλωδίωσης που συνδέει τα νέα φωτιστικά σώματα με το κεντρικό δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, το οποίο λόγω της παράκτιας διάβρωσης είχε υποστεί εκτεταμένες φθορές που το καθιστούσαν μη λειτουργικό, αλλά και με ορατούς τους κινδύνους, λόγω της κακής κατάστασής του.

Ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής στην Πρόεδρο της Κοινότητας Αγίας Μαρίνας κ. Μαρίνα Πανταζοπούλου, όλους όσοι συνεργάστηκαν με επιμονή και υπομονή, ώστε να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και η κατασκευή του έργου, και ιδιαιτέρως, τον κ. Αθανάσιο Γαβριήλ, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nexans Ελλάς για την ευγενική χορηγία των φωτιστικών σωμάτων, που απέδειξε έμπρακτα, για ακόμη μια φορά, πως οι δράσεις των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους, επιστρέφουν πολλαπλά οφέλη στις τοπικές κοινωνίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Μαρτίου 2024