Παράσταση διαμαρτυρίας των αστυνομικών το μεσημέρι της Δευτέρας στο αστυνομικό μέγαρο Χαλκίδας

Ο βαρύτατος τραυματισμός του συναδέλφου μας της Υ.Α.Τ. στον αγώνα βόλεϊ στου Ρέντη αποτελεί πράξη οργανωμένης επίθεσης κατά ενός ολόκληρου θεσμού

10 Δεκεμβρίου 2023

του/της Newsroom

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Εύβοιας – ανάλογο φαινόμενο θα υπάρξει σε όλες τις Περιφ. Ενότητες – διοργανώνουν παράσταση διαμαρτυρίας, σε συμπαράσταση του βαριά τραυματισμένου συναδέλφου τους, με σκοπό την αλλαγή της συμπεριφοράς προς τους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Ο βαρύτατος τραυματισμός του συναδέλφου μας της Υ.Α.Τ. στον αγώνα βόλεϊ στου Ρέντη αποτελεί πράξη οργανωμένης επίθεσης κατά ενός ολόκληρου θεσμού που η Πολιτεία έχει με ευχολόγια και απραξία απαξιώσει εδώ και πολλά χρόνια.

Έπειτα και από το γενικό πανελλαδικό προσκλητήριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους και Μέλη μα, να συμμετάσχουν δυναμικά και μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας στην έδρα της Δ.Α. Ευβοίας, τη Δευτέρα 11/12/2023 και ώρα 14:00, προκειμένου να εκφράσουμε την συμπαράσταση στον βαρύτατα τραυματισμένο συνάδελφό μας και ταυτόχρονα την οργή και την θλίψη μας, διότι ολόκληρη η Ελληνική Αστυνομία έχει μετατραπεί σε στόχο.

Δεν είμαστε αναλώσιμοι‼️

Έως εδώ‼️».

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος, Αλέξανδρος Μάρκου και ο γ. γραμματέας, Αριστείδης Καψιώχας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Φεβρουαρίου 2024