Παρουσίαση προγραμμάτων Erasmus στη Χαλκίδα

Την ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

10 Δεκεμβρίου 2023

του/της Newsroom

Τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο «Παρουσίαση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus» .

Την ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας.

Εισηγήσεις έκαναν η κα Σοφία Μαρία Χάσπαρη, Εκπαιδευτικός ΠΕ06 και οι Προωθήτριες Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας, κυρίες Ευαγγελία Οικονόμου και Αγγελική Καραγεωργοπούλου. Την εκδήλωση συντόνισε η εκπαιδευτικός ΠΕ11, κ. Μαρία Αναστασίου.

Στο πλαίσιο της ημερίδας αναπτύχθηκαν ειδικότερα τα εξής θέματα:

–  Βιωματικές εμπειρίες από τη συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς σε προγράμματα Erasmus + στην Ιταλία και Πορτογαλία.

– Γενικές και ειδικές κατευθύνσεις συμπλήρωσης αίτησης Erasmus

 

Την ημερίδα τ ίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, ο Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας, κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου, ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Ευάγγελος Χαïνάς, ο εκπρόσωπος του Δήμου Χαλκιδέων, Αντιδήμαρχος, κ. Κώστας Ζέρβας, ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, κ. Κώστας Ζημιανίτης , η Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Δημοσίων Σχέσεων Γραφείου Περιφερειάρχη, κα Ζαχαρούλα Κεχρή και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς, κ. Άγγελος Μπούγας.

Χορηγοί της ημερίδας, Άρτος και Ζύμη Αλιμπινίσης και Βιδεμπορική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21 Φεβρουαρίου 2024