Πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα για τη βία με τον ψυχίατρο Δημ. Σούρα στη Σπερχειάδα

«ΒΙΑ (Ατομική, Σχολική, Οικογενειακή, Κοινωνική) και εθισμός των παιδιών στα διαδικτυακά, ηλεκτρονικά παιχνίδια»

18 Δεκεμβρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα με «ΒΙΑ (Ατομική, Σχολική, Οικογενειακή, Κοινωνική) και εθισμός των παιδιών στα διαδικτυακά, ηλεκτρονικά παιχνίδια» με ομιλητή τον καταξιωμένο ψυχίατρο – ψυχοθεραπευτή κ. Δημήτριο Σούρα, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Αθανασίου και Μαίρη Ακρίδα» στην Σπερχειάδα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Μακρακώμης, ύστερα από Πρωτοβουλία του Γυμνασίου Σπερχειάδας, του 2ου Δημοτικού σχολείου Σπερχειάδας και σε συνεργασία με τη κα. Μισσίρη Χριστίνα.
Την εσπερίδα άνοιξε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σπερχειάδας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κος Σταθοκώστας Γεώργιος με την ομιλία του για το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας.
Στην συνέχεια ο κ. Σούρας πραγματεύτηκε θέματα, που αποτελούν ζητήματα υψίστης σημασίας, και ταλανίζουν την κοινωνική δομή της εποχής μας και το κοινό έδειξε ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μακρακώμης, ο κ. Μαρκαντώνης Χρήστος Σύμβουλος Παιδαγωγικής ευθύνης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η κα. Καλογήρου Αικατερίνη Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων καθώς και εκπαιδευτικοί, γονείς.
   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Απριλίου 2024