Ανήλικοι διέρρηξαν περίπτερο στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας – Τέσσερις συλλήψεις

Συνελήφθησαν δυο ακόμα άτομα για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων

11 Μαρτίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

Συνελήφθησαν, χθες (10-03-2024) πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, τέσσερα άτομα, κατηγορούμενα για διακεκριμένη διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω μαζί με έναν ακόμα συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν περίπτερο στην ανωτέρω περιοχή και αφαίρεσαν διάφορα εμπορεύματα και χρηματικό ποσό.

Οι τέσσερις εκ των κατηγορουμένων εντοπίσθηκαν στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων, λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και μέρος του χρηματικού ποσού, τα οποία αποδόθηκαν νομότυπα στον ιδιοκτήτη τους.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν δύο ακόμα άτομα για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων, ενώ ομοίως κατηγορείται και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένα ακόμα άτομο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2024