,

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης ζωγραφικής “Τέχνη & Απεξάρτηση”

Εγκαίνια της Έκθεσης ζωγραφικής “Τέχνη & Απεξάρτηση” της Ομάδας Εικαστικών του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

13 Μαρτίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο: “Τέχνη & Απεξάρτηση”, της Ομάδας Εικαστικών του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 11 Μαρτίου, στο Studio Project Photography (Έσλιν 51) στη Λαμία.

Την έκθεση προλόγισε ο Εικαστικός, κ. Τάκης Κυρίτσης. Για τα έργα της έκθεσης μίλησαν ο Εκπαιδευτής της Ομάδας – Εικαστικός, κ. Αστέρης Δημητρίου καθώς και τρεις από τις δημιουργούς των έργων. Τέλος, για το έργο του θεραπευτικού προγράμματος μίλησε ο Υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, κ. Σωτήρης Μπουντής.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων, κ. Σεραφείμ (Μάκης) Πρέντζας και η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων, κα Παναγιώτα – Νεκταρία Φαρδή. Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων, προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, γονείς, φίλοι, συνεργάτες και πολίτες της Λαμίας.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Χούπα, Ιδιοκτήτη του Studio Project Photography, για την ευγενική παραχώρηση του χώρου.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 18 Μαρτίου 2024 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 22:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Απριλίου 2024