Δεύτερη εκδοτική απόπειρα της 18χρονης συγγραφέως Zoe Szymon με το Metabook

Παλιοί και νέοι ήρωες κάνουν την εμφάνιση τους και είναι σίγουρο πως το δεύτερο βιβλίο της Zoe Szymon θα συναρπάσει...

8 Απριλίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

Σε μορφή e-book το δεύτερο βιβλίο της Zoe Szymon με τίτλο «Σκοτεινά Ενδύματα» που είναι η αποκορύφωση των γεγονότων του πρώτου βιβλίου της (Το γεράκι της θάλασσας).

H αλήθεια για την δολοφονία του Άγη από τον Φιλήμονα φέρνει όλους σε δύσκολη θέση και ειδικά για τους κατοίκους του χωριού που κατηγόρησαν τον Αντώνη για έναν έγκλημα και τον έστειλαν σε άλλο χωριό.

Έτσι λοιπόν αποφασίζουν να του κάνουν μια γιορτή προς τιμήν του Αντώνη για να του ζητήσουν συγγνώμη, όλα φαίνονται ωραία μέχρι που αρχίζει το νέο κεφάλαιο, αυτό να νοσταλγείς την πατρίδα σου…

Παλιοί και νέοι ήρωες κάνουν την εμφάνιση τους και είναι σίγουρο πως το δεύτερο βιβλίο της Zoe Szymon θα συναρπάσει…

https://metabook.gr/books/skoteina-endymata-zoe-szymon-560364

Βιογραφικό

Η Ζωή Συμεωνίδη (Zoe Szymon) γεννήθηκε το 2005 στο Βόλο. Είναι μία ταλαντούχα νεαρή κοπέλα, αγωνίστρια της ζωής και της τέχνης. Σκηνοθέτης ταινιών κινουμένων σχεδίων (animation artist), ποιήτρια και συγγραφέας. Η Ζωή ατσαλωμένη από τις προσωπικές της δυσκολίες και βιώματα, μαχήτρια της ζωής, βλέποντας την θετική πλευρά της ζωής, δημιουργεί σενάρια, ταινίες, μουσική, βιβλία, ασχολείται με την ηθοποιία, το τραγούδι, γενικότερα με την τέχνη. Αποσπάσματα από τα τέσσερα μυθιστορήματα της, όπως είναι «ο ΝΕΟΓΗΡΑΣ» ή «Το γεράκι της θάλασσας» -το οποίο είναι από τις εκδόσεις ΓΛΑΎΚΑ – έχουν αναρτηθεί κατά καιρούς σε διάφορες ιστοσελίδες, ενώ αντίστοιχα μαζί με τις ταινίες της έχουν βραβευτεί σε δεκάδες διαγωνισμούς ανά τον κόσμο. Για τις διάφορες πτυχές της εμπνευσμένης τέχνης της έχει αποσπάσει εκατοντάδες σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαΐου 2024