Ο Δήμαρχος Λαμιέων στο παράρτημα προστασίας παιδιού Φθιώτιδας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Επίσκεψη Δημάρχου Λαμιέων στο παράρτημα προστασίας παιδιού Φθιώτιδας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

15 Απριλίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η ενίσχυση της δομής του παραρτήματος προστασίας παιδιού Φθιώτιδας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, απασχόλησε τη συνάντηση του Δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον Πρόεδρο του Κέντρου Δημήτρη Δρακάκη αλλά και των εργαζομένων.

Το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου, ο Δήμαρχος Λαμιέων πραγματοποίησε επίσκεψη στην προνοιακή δομή όπου και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση που βρίσκεται αλλά και να καταγράψει τις ανάγκες που υπάρχουν για τα φιλοξενούμενα παιδιά.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως πρόκειται ουσιαστικά για ένα εξαιρετικό κοινωνικό έργο που προσφέρει με τη φιλοξενία και την ανατροφή τους, οδηγώντας τους σταδιακά στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Δρακάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου για την επίσκεψη του και ζήτησε την αρωγή του σε θέματα καθημερινότητας, με το Δήμαρχο να υπογραμμίζει την πρόθεση του να ενεργοποιήσει όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για την αναμόρφωση της δομής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαΐου 2024