Ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας συμμετέχει στο “Let’s do it Greece”

Σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00π.μ. καλούν τους Δημότες να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με αυτές του Δήμου

14 Απριλίου 2024

του/της Newsroom

Στο “Let’s do it Greece” συμμετέχει ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας/ Μία πανελλήνια δράση από εθελοντές για εθελοντές, με στόχο την καθαριότητα και προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας, η Δημοτική Κοινότητα Αμφίκλειας και Συλλογικοί Φορείς, καθαρίζουν από κοινού το μονοπάτι που ξεκινάει από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ενημέρωσης (ΚΠΕΕ) και καταλήγει στην Αμφίκλεια, σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00π.μ. και καλούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με αυτές του Δήμου.

Όπως αναφέρει, μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση: «Αγαπάμε και φροντίζουμε τον τόπο μας, όχι μόνο μία μέρα αλλά κάθε μέρα! Ας εντάξουμε όλοι τον εθελοντισμό στη ζωή μας κι ας βάλουμε ο καθένας από ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της ανιδιοτελούς προσφοράς, είτε με συλλογικές δράσεις είτε με απλές ατομικές πράξεις αλληλεγγύης. Ελάτε να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε και περιμένουμε!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Μαΐου 2024