O νέος Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Στερεάς επισκέφθηκε τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ

Στο Κέντρο Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Φωκίδας

12 Απριλίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

Την 8η Απριλίου 2024, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Στερεάς Ελλάδας κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου επισκέφτηκε εθιμοτυπικά το Κέντρο Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Φωκίδας (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ), μεταφέροντας και την υποστήριξη του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου.

Σε συνάντηση του με την Προϊσταμένη κα. Γεροσίδερη Ιωάννα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις λειτουργικές ανάγκες της υπηρεσίας, με έμφαση στους χώρους επαρκούς στέγασης. Συζητήθηκαν επίσης δυνατότητες συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας.

Η κα. Γεροσίδερη ξενάγησε τον Αντιπεριφερειάρχη στους χώρους λειτουργίας της υπηρεσίας, εκφράζοντας τις ευχαριστίες για το ενδιαφέρον της Περιφέρειας. Στα πλαίσια αυτά

πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φωκίδος κ. Γεώργιο Δελμούζο με τον οποίο συζητήθηκαν επίσης  θέματα σχετικά με την επίσκεψη ενδιαφέροντος.

Μετά την επίσκεψη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βελισσαρίου δήλωσε: Η παρουσία μας εδώ συμβάλλει στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Αντιπεριφέρειας και του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., με στόχο την απρόσκοπτη εκπαίδευση των μαθητών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Έχουμε υποχρέωση ως Περιφερειακή Αρχή να σταθούμε δίπλα στα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ και στους εκπαιδευτικούς τους και να τους προσφέρουμε όλα όσα χρειάζονται ώστε να κάνουν τη δουλειά τους ακόμα καλύτερα.

Το χρωστάμε στον εκπαιδευτικό κόσμο, το χρωστάμε στα παιδιά μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ