Χιλιάδες θεατές στην ιστορική Ανάβαση της Ριτσώνας

Στην Ανάβαση της Ριτσώνας 2024 ο Δήμος Χαλκιδέων

8 Απριλίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η ιστορική ανάβαση της Ριτσώνας, ο πρώτος γύρος  του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2024, διεξήχθη το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) με τη συνδιοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Χαλκιδέων.

Ο αριθμός των αγωνιζομένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο συναγωνισμός στην ανάβαση της Ριτσώνας, που ήταν και η πρώτη της χρονιάς, ήταν μεγάλος. Και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Μετά την ανάβαση το γραφείο τύπου του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) ανακοίνωσε τόσο τα αποτελέσματα όσο και τα κυριότερα στιγμιότυπα που ανέδειξαν τους νικητές.

Τη σημαία εκκίνησης της Ανάβασης Ριτσώνας 2024, ύψωσε  η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία έδωσε συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

«Η ανάβαση της Ριτσώνας είναι πραγματικά η μητέρα των αναβάσεων και γίνεται ανελλιπώς από το 1956. Σήμερα, είμαστε και εμείς εδώ, όπως κάθε χρόνο, να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή και να βοηθήσουμε, όπου μας ζητηθεί, για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό θέαμα στον μεγάλο αριθμό θεατών που βρίσκονται εδώ.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Τις απονομές, εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων, έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Νέζης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

30 Απριλίου 2024