Η ξεχωριστή πρωτοβουλία της NEXANS ΕΛΛΑΣ στην Αγία Μαρίνα

Το "ευχαριστώ" του Δημάρχου Στυλίδας Γιάννη Αποστόλου

29 Μαΐου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

O δήμος Στυλίδας εκφράzζει τις θερμές του ευχαριστίες και τον θαυμασμό του, για μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που προέρχεται από μια εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην Αγία Μαρίνα, και αποδεικνύει συνεχώς με πράξεις, την θετική συμβολή της σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, όπως τον επιχειρηματικό, τον κοινωνικό, τον πολιτιστικό και τον περιβαλλοντικό, αλλά και στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Η ξεχωριστή πρωτοβουλία ανάληψης δράσης, της NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε. και του Διευθύνοντα Σύμβουλου της Nexans Hellas κου Αθανάσιου Γαβριήλ, για τον καθαρισμό της παραλίας, την Παρασκευή 24 Μαΐου, καθώς και η συνεισφορά της για την αποψίλωση της βλάστησης στην Δημοτική Ενότητα Αγίας Μαρίνας αποτελεί για τον Δήμο Στυλίδας μια επιτυχή πράξη, ανιδιοτελής προσφοράς ποιότητας ζωής, στην καθημερινότητα των δημοτών.

Ευχαριστίες στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε., κ. Αθανάσιο Γαβριήλ, για την αέναη προθυμία προσφοράς και αρωγής του, δημιουργώντας για μία ακόμη φορά ένα θετικό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα στον τόπο και τους δημότες.

“Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους της NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε. που συνέβαλαν στην υλοποίηση της δράσης.

Η συνεισφορά σας είναι ανεκτίμητη και μας δίνει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε να  συνεργαζόμαστε για το κοινό καλό. Μόνο με την συνεργασία όλων μας μπορούμε να δώσουμε στον τόπο μας ένα καλύτερο μέλλον και εσείς το αποδεικνύεται καθημερινά’, δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Αποστόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Ιουνίου 2024