Λαμία: Σήμερα η μουσική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου

26 Ιουνίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. – Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ” και η Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης (ΜΟΘΕ) του ΟΚΑΝΑ, διοργανώνουν τριήμερο εκδηλώσεων στη Λαμία, από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου 2024.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 / Πλατεία Αλέκου Κοντόπουλου (“Καραβάκι”) / 21:00
Μουσική εκδήλωση. Θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Χριστίνα Τσιούστα & Φώτης Σιανίδης και μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Λαμίας.

 

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 / Αίθουσα Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας / 20:30

Προβολή της αμερικανικής δραματικής ταινίας του 2023 “A Good Person”, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Zach Braff. Διάρκεια 129΄.

Πρωταγωνιστούν οι Florence Pugh, Morgan Freeman, Celeste O’Connor, Molly Shannon και Chinaza Uche.

Η ταινία παρουσιάζει μια ρεαλιστική ιστορία που κανείς δεν θα ήθελε να ζήσει. Ένα θανατηφόρο τροχαίο, άνθρωποι εθισμένοι σε νόμιμες και παράνομες ουσίες, άνθρωποι που έχουν να διαχειριστούν την απώλεια και το πένθος. Άνθρωποι που μαζί, εν τέλει, ανακαλύπτουν ότι η φιλία, η συγχώρεση και η ελπίδα μπορούν να ανθίσουν εκεί που δεν το περιμένεις.

Η ταινία είναι κατάλληλη για ηλικίες άνω των 15 ετών.

 

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και στην προβολή της ταινίας θα υπάρχουν δωρεάν αναψυκτικά και σνακ για τους παρευρισκόμενους.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.) και ο Δήμος Λαμιέων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Ιουλίου 2024