Με επιτυχία 1ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 στη Ροδίτσα Λαμίας

Ένα διήμερο γεμάτο άθληση και διασκέδαση, σε ένα υπαίθριο μπασκετικό ραντεβού για μικρούς και μεγάλους, στο διήμερο 1ο τουρνουά μπάσκετ 3on3, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία 1 και 2 Ιουνίου στη Ροδίτσα Λαμίας

3 Ιουνίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

Αθλητές των ηλικιών 6-11 (νέων), 12-15 (εφήβων) και 16+ (ενηλίκων), πήραν μέρος σε ένα αθλητικό event, με πολλή δράση, ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα και αμέτρητα καλάθια.  

To διήμερο 1ο τουρνουά μπάσκετ 3on3, διοργάνωσαν ο Σύλλογος Νεολαίας Ροδίτσας και ο Α.Σ. Ηρακλής Ροδίτσας υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, ενώ το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου ολοκληρώθηκαν οι αγώνες με τις βραβεύσεις των νικητών. Το παρών στο τουρνουά έδωσαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Πρέντζας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων Ειρήνη Σόλια, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Θάνος Στεργίου, Γιάννης Κουτκιάς, Βασίλης Καραγιαννίδης, Κώστας Ψειρόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ροδίτσας Δημήτρης Τσεκούρας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λαμιέων Κώστας Παρδάλης και δεκάδες πολίτες.

Ο Δήμος Λαμιέων ευχαριστεί για την επιτυχημένη διοργάνωση, το δραστήριο Σύλλογο Νεολαίας Ροδίτσας καθώς επίσης τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση του Α.Σ. Ηρακλή Ροδίτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Ιουνίου 2024