Στο Ζέλι η εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό Ξανά»

Κυριακή 16 Ιουνίου

12 Ιουνίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η ομάδα του Κωστή Ζαφειράκη ξαναχτυπά! Η γνωστή ταξιδιωτική εκπομπή της ΕΡΤ3 “Κυριακή στο Χωριό Ξανά” επιστρέφει στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα στην κεντρική πλατεία Ζελίου, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και ώρα 10:30π.μ.

Τα εξαίρετα μέλη της εκπομπής έμειναν απολύτως ικανοποιημένα από την περσινή τους επίσκεψη στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας και ανυπομονούν να δεχτούν ξανά την πηγαία φιλοξενία, να γνωρίσουν κι άλλες ομορφιές του τόπου, να δοκιμάσουν παραδοσιακές συνταγές και να χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές!

“Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον παρουσιαστή Κωστή Ζαφειράκη όσο και την ΕΡΤ3 για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την τιμή να μας συμπεριλάβουν στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Οι προσπάθειές μας για διαφήμιση, ανάδειξη και προβολή του Δήμου μας στο πανελλήνιο αποφέρουν καρπούς και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτό.

Ελάτε, μικροί και μεγάλοι, να γίνετε μέρος της μεγάλης παρέας μας και να δείτε από κοντά πως εξελίσσεται ένα τηλεοπτικό γύρισμα. Είστε όλοι καλεσμένοι! Ραντεβού την Κυριακή στο Ζέλι!”, δήλωσε η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Ιουλίου 2024