Χαλκίδα: Χτύπησε την υπάλληλο πρατηρίου και άρπαξε χρήματα

Οι αστυνομικοί της ασφαλείας ταυτοποίησαν ως δράστη έναν Έλληνα

3 Ιουνίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, εξιχνιάστηκε η επεισοδιακή ληστεία η οποία είχε γίνει σε ένα πρατήριο άρτου στη Χαλκίδα με δράστη έναν μασκοφόρο, ο οποίος είχε χτυπήσει την υπάλληλο του καταστήματος για να διαφύγει με τα χρήματα που είχε αρπάξει.

Ήταν απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας, όταν ο ληστής που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα και μαντήλι εισέβαλε στο πρατήριο, άρπαξε την ταμειακή μηχανή, την πέταξε στο δάπεδο και άρπαξε όσα χρήματα βρήκε στο ανοιγμένο συρτάρι. Η υπάλληλος προσπάθησε να τον εμποδίσει να διαφύγει, όμως ο κακοποιός την χτύπησε και τράπηκε σε φυγή.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ταυτοποίησαν ως δράστη έναν Έλληνα, αλλά χρειάστηκε η έκδοση εντάλματος από τον Α΄ τακτικό ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για να συλληφθεί το απόγευμα της Παρασκευής στην Χαλκίδα, καθώς είχαν περάσει τα όρια του αυτοφώρου. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, του ασκήθηκε η σχετική δίωξη και κρατείται ώσπου να απολογηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Ιουνίου 2024