,

Νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες στο Σινεμά Κάτω Τιθορέας

Δείτε φωτογραφίες

9 Ιουλίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

“Νύχτες μαγικές, ονειρεμένες…” ζήσαμε στο Σινεμά του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας, χάρη στις όμορφες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στον φιλόξενο χώρο του Θερινού Κινηματογράφου του Συλλόγου Κάτω Τιθορέας “Φιλοποίμην Φίνος”.

Η χθεσινή βραδιά, με το Χορωδιακό Φεστιβάλ της Χορωδίας Κάτω Τιθορέας, είχε κάτι από εποχές περασμένες. Μία αίγλη και μία ποιότητα, που μας άφησε μία αίσθηση γλυκιάς νοσταλγίας…

Τα εξαίρετα μέλη των προσκεκλημένων χορωδιών “Ορφέας” του Αγίου Κωνσταντίνου, “Θάμυρις” της Ιτέας και Δαύλειας ερμήνευσαν εμβληματικά τραγούδια του ελληνικού και παγκόσμιου πενταγράμμου, ενώ η Χορωδία της Κάτω Τιθορέας – υπό τη διεύθυνση της Μαργαρίτας Παλαιολόγου – τραγούδησε μελωδίες από τον Ελληνικό Κινηματογράφο. Οι συγκλονιστικές ερμηνείες γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών συγκίνησαν και καθήλωσαν, γεμίζοντας την ψυχή μας με φως και χρώμα!

Τη μοναδική αυτή βραδιά τίμησε με την παρουσία και ευλογία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών.

Συγχαρητήρια στη Χορωδία Κάτω Τιθορέας, στο Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου “Φιλοποίμην Φίνος” και σε όλους τους συμμετέχοντες του αλησμόνητου αυτού Φεστιβάλ, το οποίο ήταν εξαιρετικό και άρτια οργανωμένο από τον χώρο και τον ήχο, μέχρι την παρουσίαση και τα υπέροχα τραγούδια!

“Μείνετε συντονισμένοι! Χάρη στους ακούραστους συλλόγους μας και την αρωγή του Δήμου ακολουθούν πολλές ακόμη εκδηλώσεις και ιδιαίτερες καλοκαιρινές βραδιές…”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21 Ιουλίου 2024