,

Θεατρική παράσταση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία

Η παράσταση υλοποιείται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), που διοργανώνεται από την Περιφέρεια για 4η συνεχή χρονιά

9 Μαΐου 2025

του/της Newsroom

Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Οι Δύο Κόσμοι», διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαΐου 2025 και ώρα 12:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Κάτω Τιθορέας (είσοδος ελεύθερη).

Η παράσταση υλοποιείται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), που διοργανώνεται από την Περιφέρεια για 4η συνεχή χρονιά, είναι κατάλληλη για μικρούς και μεγάλους και αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων, πάνω στα θέματα της Αναπηρίας, με διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο. Μετά το πέρας της θα ακολουθήσουν μουσικοκινητικές δραστηριότητες στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Συντελεστές:

Επιμέλεια: Αλεξάνδρα Μέριανου & Νικόλας Γαλανός

Συμμετοχή της Θεατρικής ομάδας «Συναυλαία» του ΚΔΑΠ «Άγιος Εφραίμ» της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος & της ΜΚΟ «Αποστολή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Μαΐου 2025