Με ενεργό συμμετοχή παρουσιάστηκε στο Σικάγο η αντιπροσωπία του Επιμελητηρίου Εύβοιας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Γεροντίτη στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Ιδιωτικής Ετικέτας (PLMA) Chicago 2025.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από 17 έως 18 Νοεμβρίου 2025 στο Συνεδριακό Κέντρο Donald E. Stephens και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως.
Η παρουσία του Επιμελητηρίου Εύβοιας στο Σικάγο στόχευε στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ευβοϊκών επιχειρήσεων, στην προώθηση τοπικών προϊόντων και στη διερεύνηση νέων συνεργασιών με βασικούς παράγοντες της αγοράς ιδιωτικής ετικέτας στην Αμερική.
Σ.Σ.: Καλά όλα αυτά και σίγουρα χρειάζονται για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων. Όμως τι δουλειά έχει μια έκθεση με αντικείμενο την ιδιωτική ετικέτα και μάλιστα στην Αμερική. Τι μπορεί να προσφέρει στις μικρομεσαίες ευβοϊκές επιχειρήσεις; Μήπως ταξίδια αναψυχής με τα χρήματα των μελών;
