Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ονοματοδοσίας της Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Χαλκίδας προς τιμή των ευεργετών, αδερφών Καρδαμίτση στις 12 Δεκεμβρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος, οι Βουλευτές Ευβοίας κα Καραμπατσώλη και κα Καζάνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Κελαιδίτης, η Αντιδήμαρχος υγείας και αναπηρίας κα Κόντου, η Αντιδήμαρχος πολιτισμού κα Σακελαράκη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου κος Σαραβάνος, ο Ναύαρχος ε.α κ. Φατούσης, μέλος το Δ.Σ του Νοσοκομείου, καθώς και μέλη του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διοικητής κ. Γερωνυμάκης Στυλιανός, ο οποίος δέχτηκε τις ευχές του Δεσπότη για τη συνέχιση του δύσκολου έργου που έχει αναλάβει.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο κ. Χαλιώτης, η κα Μεγαρίτη, η κα Δεληγιώργη και η κα Κούτρα, στελέχη του Νοσοκομείου, τα οποία συνταξιοδοτούνται. Για τον καθένα τους ξεχωριστά μίλησαν με τα θερμότερα λόγια Διευθυντές και προϊστάμενοι αντίστοιχων τμημάτων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και η μπάντα του Δήμου Χαλκίδεων πλαισίωσε την εκδήλωση.
