Στο νοσοκομείο 15χρονος που μέθυσε στην Εύβοια- Συνελήφθησαν πατέρας και ιδιοκτήτης καταστήματος

Συνελήφθησαν ο πατέρας του και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος

12 Φεβρουαρίου 2026

του/της Θεοφανία Μίγκου

Αναστάτωση προκάλεσε στο Αλιβέρι η υπόθεση ενός 15χρονου μαθητή, ο οποίος χρειάστηκε ιατρική φροντίδα μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος μαθητής Γυμνασίου, έφτασε με φίλους του στο Αλιβέρι από χωριό της περιοχής και πήγαν το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου σε κατάστημα όπου κατανάλωσαν μπύρες. Ο 15χρονος λίγο μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με συμπτώματα μέθης, όπου οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα στο σημείο έφτασαν οι γονείς του 15χρονου αλλά και η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα του παιδιού στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου ενώ συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που διέθεσε αλκοολούχα ποτά σε ανήλικους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Μαρτίου 2026