To Emily in Paris ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα σεζόν και αυτή τη φορά το σκηνικό αλλάζει, με την Ελλάδα να μπαίνει δυναμικά στον χάρτη των τοποθεσιών που έχει γυριστεί η σειρά.
Τα γυρίσματα του έκτου κύκλου αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο, με επιβεβαιωμένους προορισμούς την Ελλάδα και το Μονακό, συνεχίζοντας το ευρωπαϊκό ταξίδι μιας από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix.
Η σειρά, που ακολουθεί την Emily Cooper (Lily Collins), έχει ήδη περάσει από πόλεις όπως το Παρίσι, το Σεν Τροπέ, το Μεζέβ, τη Ρώμη και τη Βενετία. Στο φινάλε της πέμπτης σεζόν, ο Gabriel (Lucas Bravo) προσκαλεί την Emily στην Ελλάδα μέσω μιας καρτ ποστάλ, ανοίγοντας τον δρόμο για το νέο κεφάλαιο της ιστορίας τους. Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα όλες οι τοποθεσίες, οι φήμες θέλουν τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται σε μερικά από τα πιο εμβληματικά νησιά του Αιγαίου. Η Μύκονος και η Σαντορίνη θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν τις εξελίξεις, αν και στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται και η Πάρος.
Παράλληλα, η πλοκή της σειράς αφήνει ανοιχτά πολλά μέτωπα. Η Emily έχει απομακρυνθεί από τον Marcello (Eugenio Franceschini), ενώ η καλύτερή της φίλη Mindy (Ashley Park) βρίσκεται μπροστά σε μια νέα φάση στη ζωή της, μετά την πρόταση γάμου από τον Nico (Paul Forman), με τον Alfie (Lucien Laviscount) να παραμένει ένα ανοιχτό κεφάλαιο.
Τα νέα για τα γυρίσματα στην Ελλάδα επιβεβαίωσε και η Ashley Park, μέσα από ένα video που μοιράστηκε στα social media, στο οποίο οι πρωταγωνιστές της σειράς τραγουδούν το Mamma Mia, ομώνυμο τραγούδι της ταινίας που γυρίστηκε στην Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό η Lily Collins, πρωταγωνίστρια της σειράς, είχε βρεθεί στην Ελλάδα για γυρίσματα διαφήμισης, που έγιναν στα Πετράλωνα.
Πηγή: marieclaire
