Ο Δήμος Αγράφων καλωσόρισε τον Κώστα Κοτρώνα, ο οποίος ορκίστηκε και αναλαμβάνει καθήκοντα ως μόνιμος υπάλληλος στη θέση του χειριστή σκαπτικού μηχανήματος.
Ο Κώστας Κοτρώνας, πατέρας τριών παιδιών, δεν είναι νέος στην υπηρεσία του Δήμου, καθώς για πολλά χρόνια εργάστηκε ως συμβασιούχος χειριστής γκρέιντερ, προσφέροντας πολύτιμο έργο σε όλα τα χωριά της περιοχής.
Με συνέπεια και αφοσίωση συνέβαλε ουσιαστικά στη συντήρηση των αγροτικών δρόμων, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων και εξασφαλίζοντας την πρόσβαση των κτηνοτρόφων στις εκμεταλλεύσεις τους.
Η σημερινή του ορκωμοσία, κατόπιν επιτυχίας στη διαδικασία του διαγωνισμού ΑΣΕΠ, αποτελεί μια δίκαιη εξέλιξη και αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς και εμπειρίας του.
Η ένταξή του πλέον ως μόνιμου υπαλλήλου ενισχύει περαιτέρω τις υπηρεσίες του Δήμου και διασφαλίζει τη συνέχεια ενός σημαντικού έργου για την τοπική κοινωνία.
Ο Δήμος εύχεται στον ίδιο καλή δύναμη, υγεία και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
«Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται με το ίδιο υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού, προς όφελος των δημοτών.
Κώστα, Καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία».
