Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Παναγιώτη Λιάγκα του Λεβαδειακού για την άμυνα

Ο Λιάγκας είναι προϊόν των ακαδημιών του Λεβαδειακού, στον οποίο αγωνίζεται από το 2018

27 Αυγούστου 2026

του/της Newsroom

Η επικείμενη αποχώρηση του Αχμέντ Τουμπά για τη Χάβρη με μορφή δανεισμού, ανοίγει χώρο στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, που εξετάζει την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ. Κι ενός παίκτη που θα προστεθεί πίσω από τους Στέφαν ντε Φράι, Ρικ φαν Ντρόνγκελεν και Γιώργο Κάτρη, καθώς ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, αν και «μπήκε» στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τη Χράντετς Κράλοβε, δεν υπολογίζεται ως βασική λύση.

Στο «τριφύλλι» έχουν στραφεί και στην ελληνική αγορά, έχοντας εδώ και καιρό στη λίστα τους (και) τον Παναγιώτη Λιάγκα του Λεβαδειακού. Ο 26χρονος στόπερ προέρχεται από δύο γεμάτες και ιδιαίτερα καλές σεζόν στη Super League, έχοντας εξελιχθεί σε έναν απ’ τους πιο σταθερούς Έλληνες αμυντικούς της κατηγορίας.

Ο Λιάγκας είναι προϊόν των ακαδημιών του Λεβαδειακού, στον οποίο αγωνίζεται από το 2018. Έχει ύψος 1,89 μ., είναι δεξιοπόδαρος και αποτελεί έναν από τους αρχηγούς της ομάδας. Τον Οκτώβριο του 2024 ανανέωσε έως το 2028. Τη σεζόν 2024/25 είχε 32 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ πέρυσι κατέγραψε 25 συμμετοχές και δύο γκολ. Έχει επίσης δύο συμμετοχές με την Εθνική U21.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Αυγούστου 2026