Για 45η χρονιά ο ΠΣΑΠΠ βράβευσε τους καλύτερους της περασμένης σεζόν, με την Παναγιώτα Αργυρίου του ΠΑΟΚ να αποσπά το βραβείο στην κατηγορία των νέων.
Στο πλαίσιο των 45ων βραβείων του ΠΣΑΠΠ, η Παναγιώτα Αργυρίου αναδείχθηκε καλύτερη νεαρή παίκτρια της χρονιάς, με την 18χρονη παίκτρια να έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Η ίδια παρέλαβε το βραβείο της κι ευχαρίστησε τόσο τις συναθλήτριές της που την ψήφισαν, όσο και τις συμπαίκτριές της στον Δικέφαλο του Βορρά.
Τέλος, εμφανώς συγκινημένη είπε το δικό της «ευχαριστώ» στην οκογένειά της που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Να σημειωθεί ότι 18χρονη Παναγιώτα Αργυρίου κατάγεται από το χωριό Άτταλη του Δήμου Μεσσαπίων-Διρφύων Εύβοιας.
