Αλιευτικοί έλεγχοι στη Φθιώτιδα

Το Λιμεναρχείο Στυλίδας, πραγματοποίησε αιφνίδιους ελέγχους, σήμερα, τις πρωινές ώρες, σε παράκτια επαγγελματικά σκάφη για παράνομη αλιευτική δραστηριότητα εντός περιοχής δικαιοδοσίας με θετικά αποτελέσματα: Από τον λιμένα της Αγίας Μαρίνας, όπου εντοπίστηκε εντός Επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους προερχόμενο από αλιεία να επιβαίνουν δύο ημεδαποί στερούμενοι επαγγελματικής άδειας αλιείας και μη ασφαλισμένοι σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία. […]

26 Απριλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Το Λιμεναρχείο Στυλίδας, πραγματοποίησε αιφνίδιους ελέγχους, σήμερα, τις πρωινές ώρες, σε παράκτια επαγγελματικά σκάφη για παράνομη αλιευτική δραστηριότητα εντός περιοχής δικαιοδοσίας με θετικά αποτελέσματα:

  1. Από τον λιμένα της Αγίας Μαρίνας, όπου εντοπίστηκε εντός Επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους προερχόμενο από αλιεία να επιβαίνουν δύο ημεδαποί στερούμενοι επαγγελματικής άδειας αλιείας και μη ασφαλισμένοι σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία.
  2. Από την περιοχή των Καμένων Βούρλων όπου εντοπίστηκε ημεδαπός ενήλικας να διενεργεί ερασιτεχνική υποβρύχια αλιεία χωρίς την προβλεπόμενη διαδικασία
  3. Στην περιοχή Στανίκι, θαλάσσια περιοχή, Γλύφας, όπου εντοπίστηκε αλλοδαπός ενήλικος να έχει αλίευση ποσότητα ιχθύων περισσότερο της επιτρεπτής κατά άτομο.

Στις προαναφερόμενες περιπτώσεις κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της αλιευτικής νομοθεσίας, ενώ για την πρώτη περίπτωση ενημερώθηκε και ο οικείος ασφαλιστικός φορέας για τις δικές του ενέργειες.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Απριλίου 2024