Εκλογική πρωτιά Ταγκαλέγκα – Ποιοι στέκουν στο πλευρό του – Πως θέλει να συνεχίσει (video)

Επιμένει στους χαμηλούς τόνους και τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξε και προεκλογικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιάννης Ταγκαλέγκας, παρότι σημείωσε μια εξαιρετική πρώτη κούρσα στον πρώτο γύρω των εκλογών. Όπως αποκάλυψε παρά την καθοριστική διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος, δεν δέχθηκε συγχαρητήρια μηνύματα από τους συνυποψήφιούς του. Γεγονός, ωστόσο, που δεν τον εμποδίζει να βλέπει αισιόδοξα […]

27 Μαΐου 2019

του/της Newsroom

Επιμένει στους χαμηλούς τόνους και τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξε και προεκλογικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιάννης Ταγκαλέγκας, παρότι σημείωσε μια εξαιρετική πρώτη κούρσα στον πρώτο γύρω των εκλογών.

Όπως αποκάλυψε παρά την καθοριστική διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος, δεν δέχθηκε συγχαρητήρια μηνύματα από τους συνυποψήφιούς του. Γεγονός, ωστόσο, που δεν τον εμποδίζει να βλέπει αισιόδοξα τη διαμόρφωση των συσχετισμών δυνάμεων για την τελική επικράτησή του στο δεύτερο γύρο εκλογών της 2 Ιούνη.

Στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Λιβαδειάς Γιάννη Ταγκαλέγκα, από την πρώτη στιγμή αλλά και αμέσως μετά την επικράτησή του στον πρώτο γύρο των εκλογών, βρέθηκαν ο πρώην Νομάρχης Βοιωτίας Νίκος Στάμος και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης, οι οποίοι εμφανίστηκαν πεπεισμένοι ότι είναι εφικτό η Πρόταση του Γιάννη Ταγκαλέγκα να συγκεντρώσει την υποστήριξη περισσότερων του ενός συνυποψηφίων του και την τελική επικράτησή του την επόμενη Κυριακή.
\[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=KqzoOkFkHBU[/embedyt]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ