Άλλος είναι ο πρόεδρος. Μην βιάζεστε…

Σε σήριαλ εκτυλίσσεται για μερικούς η επιλογή νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Εύβοιας. Κι  ονοματολογία πάει κι έρχεται. Δικαιολογημένη ως ένα βαθμό η ανησυχία τους, όμως οι “αποκλειστικές πληροφορίες” αποδεικνύονται φρούδες ελπίδες. Η απόφαση θα ανακοινωθεί αμέσως μετά την τοποθέτηση του νέου γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ, ενώ τα ονόματα που δημοσιεύσαμε χθες, έχουν αξιολογηθεί και μετρηθεί. […]

1 Αυγούστου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σε σήριαλ εκτυλίσσεται για μερικούς η επιλογή νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Εύβοιας. Κι  ονοματολογία πάει κι έρχεται. Δικαιολογημένη ως ένα βαθμό η ανησυχία τους, όμως οι “αποκλειστικές πληροφορίες” αποδεικνύονται φρούδες ελπίδες. Η απόφαση θα ανακοινωθεί αμέσως μετά την τοποθέτηση του νέου γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ, ενώ τα ονόματα που δημοσιεύσαμε χθες, έχουν αξιολογηθεί και μετρηθεί.

Το νέο πρόσωπο που θα επιλεχθεί δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούγονται. Το γράψαμε ότι πρόκειται για μη εκλεγμένο μέλος της ΝΟΔΕ, που δεν έχει εξάρτηση από κανέναν και συμπυκνώνει το πνεύμα που έχει καθορίσει για την φυσιογνωμία του κόμματος, ο αρχηγός.

Αν διαβάσει κανείς τον χθεσινό  λόγο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή θα καταλάβει τι ζητά από τα στελέχη. Αυτά για σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Απριλίου 2024