Ειδήσεις της Στερεάς σε τίτλους

Του Δημήτρη Μήτρου Αναπνευστήρας, δώρο, από το Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας στο νοσοκομείο Λιβαδειάς. Ψυχραιμία, υπομονή και πειθαρχία στις αρμόδιες αρχές ζητάει από τους δημότες του, ο Δήμαρχος Δωρίδας. Παραμένουμε στα σπίτια μας και δείχνουμε υπευθυνότητα, καταλήγει ο κύριος Καπεντζώνης. Δεν λείπουν οι καταγγελίες για ανοιχτά καταστήματα στο Καρπενήσι και στα χωριά του, […]

27 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Του Δημήτρη Μήτρου

  • Αναπνευστήρας, δώρο, από το Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας στο νοσοκομείο Λιβαδειάς.
  • Ψυχραιμία, υπομονή και πειθαρχία στις αρμόδιες αρχές ζητάει από τους δημότες του, ο Δήμαρχος Δωρίδας. Παραμένουμε στα σπίτια μας και δείχνουμε υπευθυνότητα, καταλήγει ο κύριος Καπεντζώνης.
  • Δεν λείπουν οι καταγγελίες για ανοιχτά καταστήματα στο Καρπενήσι και στα χωριά του, όσο και σε κάποια χωριά του Δήμου Αγράφων. Έλεγχοι αυστηροί της ΕΛ. ΑΣ…
  • Νέος χώρος αυξημένης φροντίδας ΜΕΘ κορωνοϊού, με 5 κλίνες στο νοσοκομείο Λαμίας. Η ετοιμότητά του αποτυπώνεται στην τελευταία σύσκεψη του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς κύριου Φώτη Σερέτη, του αναπληρωτή διοικητή κύριου Ανδρέα Κολοκυθά στο νοσοκομείο και όλων των εμπλεκομένων.
  • Επιβεβλημένη η προστασία του Κορινθιακού Κόλπου, με ολοκληρωμένο σχεδιασμό, από τα συναρμόδια Υπουργεία, για τις ανθρώπινες δραστηριότητες εντός αυτού και προσοχή στις “κρίσιμες” περιοχές του, που δέχονται μεγάλες πιέσεις. Σημαντικός ο ρόλος της Φωκίδας, στην προστασία του.
  • Εικόνες από ταινία επιστημονικής φαντασίας στην Μητρόπολη Αιδηψού λόγω κορωνοϊού.
  • Τοπική αυτοδιοίκηση, στους δύο δήμους της και κοινωνία εκφράζουν την ανησυχία τους, για τις μαζικές αφίξεις πριν το μέτρο κυκλοφορίας των Ευρυτάνων, από τα αστικά κέντρα, λόγω κορωνοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Μαΐου 2024