Απαιτεί το Πανεπιστήμιο στη συνάντηση της Δευτέρας στο Υπουργείο Παιδείας η ΠΕΔ Στερεάς

Την Δευτέρα το απόγευμα έκλεισαν το ραντεβού τους οι αυτοδιοικητικοί της Στερεάς με τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.Δεν πάμε να παρακαλέσουμε, αλλά να απαιτήσουμε την επανασύσταση του Πανεπιστημίου Στερεάς στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων που ετοιμάζονται στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλώνει στον FM-1 ο πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Λουκάς Υπερήφανος. Χθες συνεδρίασε η διοίκηση της […]

17 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την Δευτέρα το απόγευμα έκλεισαν το ραντεβού τους οι αυτοδιοικητικοί της Στερεάς με τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.Δεν πάμε να παρακαλέσουμε, αλλά να απαιτήσουμε την επανασύσταση του Πανεπιστημίου Στερεάς στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων που ετοιμάζονται στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλώνει στον FM-1 ο πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Λουκάς Υπερήφανος.

Χθες συνεδρίασε η διοίκηση της ΠΕΔ και το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά με τους δημάρχους να καταθέτουν τους φόβους τους για το που πάμε.

Η Στερεά πρέπει να σταματήσει να υποβαθμίζεται και να μένει η μόνη Περιφέρεια χωρίς Πανεπιστήμιο.Έχουμε κοινή γραμμή με την Περιφέρεια και η πρότασή μας είναι απολύτως τεκμηριωμένη,πρόσθεσε ο κος Υπερήφανος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

30 Απριλίου 2024